3F Superligaen

F.C. København udlejer angriber

De danske mestre fra F.C. København har udlejet angriberen Mamoudou Karamoko for hele denne sæson.

F.C. København har udlejet den 24-årige franske angriber Mamoudou Karamoko til Fehervar FC i den bedste ungarske række.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Bare 10 kampe er det blevet til i F.C. København for Mamoudou Karamoko.

Nu bliver den franske angriber, der har været en del af truppen hos de danske mestre siden januar 2022, blevet udlejet.

Det er ungarske Fehérvár FC, der kan se frem til at få glæde af 24-årige Karamoko, men umiddelbart er der ingen melding om, at ungarerne har sikret sig en købsoption.

– Mamoudou har brug for spilletid, men er blevet fanget i en benhård konkurrence-situation hos os, som vi i fællesskab nu løser med et udlån til Fehervar i Ungarn.
 
– Som vi har set tidligere med for eksempel Mikkel Kaufmann og senest Orri Óskarsson kan et lejemål og mere spilletid skubbe rigtigt meget til udviklingen af vores unge spillere. Vi ønsker ham held og lykke for nu og vil glæde os til at følge med herhjemme fra, siger sportsdirektør Peter Christiansen.

FCK sejrer i målrig affære mod oprykkerne fra Vejle

Karamoko har kontrakt med F.C. København til sommeren 2026.

Endnu er det ikke blevet til scoringer for den franske angriber i F.C. København, hvor han samlet har fået 343 minutter i sin tid i klubben.

Den statistik skal Karamoko nu forsøge at gøre bedre i den ungarske klub, som nu hedder Fehervar FC, men tidligere var klubben kendt som Videoton og MOL Vidi.

Foto: Fehervar FC

– I min tidligere klub fik jeg ikke så mange muligheder, som jeg gerne vil have haft. Så kontaktede Vidi min agent og forelagde et ambitiøst projekt. Der er to andre franskmænd på holdet. Jeg kendte dem ikke på forhånd, men jeg talte med dem før min ankomst, og de fortalte, at de har det godt, og at det hele bliver drevet professionelt i klubben, og det var med til at overbevise mig, siger Karamoko selv om skiftet.

Fehervar FC sluttede i sidste sæson to point over nedrykningsstregen i den ungarske liga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P