3F Superligaen

To bomber i startopstillingerne: Jesper Hansen og Nuamah bænket når AGF møder FCN

Der er store overraskelser i både AGF's og FC Nordsjællands startopstillinger, når klubberne tørner sammen mandag aften.

Ernest Nuamah og Jesper Hansen er på bænken når AGF møder FCN
FC Nordsjællands Ernest Nuamah til 2-1 under superligakampen mellem FC Nordsjælland og Viborg FF i Farum mandag den 24. juli 2023.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Efter flere år som sikker sidste skanse hos AGF, er Jesper Hansen i mandag blevet bænket til fordel for den nyerhvervede Bailey Peacock-Farrell, der får sin debut mellem stængerne for aarhusianerne.

Mikael Andersson er tilbage i start-11’eren hos AGF. Det betyder at matchvinderen fra første kamp i sæsonen, Tobias Bech, må nøjes med en plads på bænken.

Hos FC Nordsjælland er der ligeledes en stor overraskelse, da klubbens største stjerne Ernest Nuamah ligeledes er at finde på bænken.

FCN-cheftræner, Johannes Hoff Thorup, fortæller inden kampen, at det både skyldes utilpashed i kroppen hos den unge ghaneser de seneste dage samtidig med, at transferrygter også kan være med til at påvirke hovedet hos den offensive profil.

AGF’s startopstilling:

FC Nordsjællands startopstilling:

Hør Johannes Hoff Thorup forklare Ernest Nuamahs fravær i mandagens kamp her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P