3F Superligaen

Rösler forklarer fravalg af Jesper Hansen: Peacock-Farrell får de næste par kampe

AGF-cheftræner Uwe Rösler har til mandagskampen mod FC Nordsjælland givet chancen til klubbens nye målmand på bekostning af veteranen Jesper Hansen.

Jesper Hansen starter for første gang i over et år på bænken for AGF i mandagens kamp mod FC Nordsjælland.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

For første gang siden den 21. maj 2022 starter Jesper Hansen i aften på bænken i Superligaen for AGF.

Den 38-årige målmand må til mandagens kamp mod FC Nordsjælland se sin plads i målet overtaget af nordirske Bailey Peacock-Farrell, der er kommet ind på leje fra Premier League-oprykkerne Burnley.

Skiftet kommer, da AGF-cheftræner Uwe Rösler til denne sæson vil have reel konkurrence om pladsen i AGF-målet. En konkurrence der var ikke-eksisterende i sidste sæson, hvor Jesper Hansen tog sig af samtlige spilleminutter.

– Jesper Hansen var en meget vigtig del af vores succesfulde sæson sidste år, og vi ved, hvad Jesper Hansen kan præstere for os, og vi er virkelig glade for ham, men for at få en fair konkurrence er vi nødt til at se, hvad Bailey [Peacock-Farrell] kan, og jeg besluttede at give ham chancen i de næste par kampe.

– Jeg vil gerne have klarhed om positionen tidligt, og jeg vil give begge målmænd en fair chance. Vi skubber ikke [Jesper Hansen] ud af målet, vi åbner bare for konkurrencen i målet, og vi er nødt til at se, hvad Bailey kan, siger Uwe Rösler til Viaplay forud for mandagens kamp.

To bomber i startopstillingerne: Jesper Hansen og Nuamah bænket når AGF møder FCN

Uwe Rösler har umiddelbart vanskeligt ved at se en situation, hvor han skifter målmand fra kamp til kamp, og selvom det til mandagens kamp er Peacock-Farrell, der får chancen, så er det ikke ensbetydende med, at han nu er førstemålmand i AGF.

– Jeg giver ham nu de næste par kampe til at vise sig selv, og så evaluerer vi bagefter, lyder det fra Rösler.

Du kan høre hele interviewet med Uwe Rösler i videoen over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P