Premier League

Medie: To overraskende klubber arbejder hårdest på Mbappé-skifte

At Kylian Mbappé skulle fortsætte i PSG begynder at virke mere og mere usandsynligt, og nu melder to overraskende klubber sig på banen i forsøget på at lokke verdensstjernen væk fra Paris.

Kylian Mbappé skifter formentlig fra PSG enten denne sommer eller næste, og nu er FC Barcelona og Chelsea angiveligt igang med at hente ham.
Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I Paris Saint-Germain skulle de angiveligt være helt overbevist om, at Kylian Mbappé allerede har en aftale på plads med Real Madrid.

Den franske verdensstjerne kan til næste sommer skifte kvit og frit væk fra den franske hovedstadsklub, og uden bekymringerne om en transfersum er Real Madrid angiveligt villige til at betale Mbappé 1,2 milliarder kroner i såkaldt ‘sign-on’-bonus.

Derfor er det da også en smule overraskende, at det nu er Real Madrids ærkerivaler, FC Barcelona, der sammen med Chelsea presser på for at sikre Mbappés underskrift allerede denne sommer. Det skriver The Guardian.

Både FC Barcelona og Chelsea arbejder angiveligt på en handel, der sender både en transfersum og en spiller til Paris Saint-Germain.

I PSG forventer de desuden endnu et bud fra saudiarabiske Al Hilal – selvom Mbappé angiveligt slet ikke ville mødes med klubbens repræsentanter, efter de tidligere på måneden fik accepteret et bud på godt 1,9 milliarder kroner af den franske klub.

Medie: PSG forventer “fornærmende” bud på Mbappé i sidste øjeblik

PSG vil efter sigende gerne sælge Kylian Mbappé allerede denne sommer, så de kan få en del af de 1,35 milliarder tilbage, som de i juli 2018 betalte for Mbappé i AS Monaco.

Senest er den franske landsholdsstjerne udeladt fra klubbens pre-season tour i Japan og Sydkorea.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P