Mål og Highlights: Se FC Nordsjællands første udesejr i 2023 da AGF fik på munden

Sidste sæsons nummer to og tre mødes mandag aften i Århus, når AGF tager i mod FC Nordsjælland.

AGF møder FCN på Ceres Park
Superligakampen mellem AGF og FC Nordsjælland i Aarhus mandag den 31. juli 2023.

AGF, uden Jesper Hansen fra start, og FC Nordsjælland, uden Ernest Nuamah, mødtes på Ceres Park i en vigtig kamp allerede i anden spillerunde af årets Superliga.

AGF startede bedst ud, men efter 35 minutter slog FC Nordsjælland til og bragte sig foran. AGF svarede dog hurtigt igen, da Nicolai Poulsen udlignede få minutter senere.

Tidligt i anden halvleg kom FC Nordsjælland dog igen foran, da unge Ibrahim Osman afsluttede et mønsterangreb fra gæsterne. 10 minutter inden slutfløjtet fik FC Nordsjælland straffe, som de sikkert omsatte.

Dermed endte det med en, på papiret, sikker sejr til holdet fra Farum, der nu har seks point efter to kampe og tager førstepladsen i Superligaen.

AGF 0-0 FC Nordsjælland (Mikael Andersson får gult efter en høj albue, 17′):

AGF 0-1 FC Nordsjælland (Benjamin Nygren, 35′):

AGF 1-1 FC Nordsjælland (Nicolai Poulsen, 41′):

AGF 1-2 FC Nordsjælland (Ibrahim Osman, 52′):

AGF 1-2 FC Nordsjælland (Eric Kahl med drømmeafslutning og stor redning af Andreas Hansen, 75′):

AGF 1-3 FC Nordsjælland (Marcus Ingvartsen, 84′):