Premier League

Medie: Rap-legende overvejer at købe Tottenham

Tottenhams nuværende ejer, Joe Lewis, er blevet anklaget for svindel, og derfor kan klubben snart komme på nye hænder.

Tottenhams nuværende ejer, Joe Lewis, er blevet anklaget for svindel, og derfor kan klubben snart komme på nye hænder.
Foto: Phil Mccarten/Reuters/Ritzau Scanpix

Hip Hop-legende og snart klubejer i Premier League?

JAY-Z overvejer ifølge Daily Express US at købe Tottenham.

Rapperen, der går under det borgerlige navn Shawn Carter, har udset sig London-klubben som sin næste investering, efter det er kommet frem, at Tottenhams nuværende ejer, Joe Lewis, er blevet anklaget for insiderhandel og svindel.

Den 53-årige amerikaner er allerede medejer af NBA-holdet Brooklyn Nets og har tidligere udtalt, at han gerne vil eje en Premier League-klub.

Dengang var det dog Spurs’ bitre rivaler Arsenal, JAY-Z var interesseret i, da han var blevet fan af klubben på grund af Thierry Henry.

Personlig tilknytning afholder ham dog ikke fra at overveje et køb af klubben, og en bekendt af JAY-Z bekræfter interessen overfor Daily Express US:

– Mere end et par af topklubberne som Manchester United, Liverpool og Chelsea er nu under amerikansk ejerskab, og Jay ville gribe chancen for at få majoritetsandelen i en klub med en global rækkevidde som Spurs.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er fortsat uvist om Hr. Lewis går fri. Hvis han ikke gør, har Jay sagt, at han vil være i position til at kunne handle hurtigt, hvis han mener, at prisen er rigtig.

Ifølge Forbes er JAY-Z god for 2.5 milliarder dollars.

Hvis JAY-Z køber Tottenham er der en chance for, at han skal hjælpe klubben med at købe en erstatning for Pierre-Emile Højbjerg. Læs mere om, hvem klubben overvejer herunder:

Medie: Tottenham lurer på to mulige erstatninger for Højbjerg

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P