Chelsea sejrer i rodet testkamp mod Fulham

Chelsea hev en 2-0-sejr i land, da den sidste runde af træningsturneringen 'Premier League Summer Series' blev spillet søndag aften.

Chelsea-Fulham.

En rodet affære.

Det var ikke ligefrem flot og poleret fodbold, som Chelsea og Fulham fik disket op med sent søndag aften.

Her mødtes to de Premier League-klubber i den sidste kamp i træningsturneringen ‘Premier League Summer Series’, og Chelsea endte med at vinde duellen med 2-0.

Opgøret blev spillet på FedEx Field i Washington D.C., og med sejren er Chelsea gået igennem de tre kampe mod Brighton, Newcastle og Fulham uden nederlag. Kun Newcastle formåede at spille uafgjort med Chelsea.

Kampens to Chelsea-mål blev begge sat ind i første halvleg.

Først var det en gammel kending i form af Thiago Silva, der gjorde det til 1-0, inden en af Chelseas nye spillere, Christopher Nkunku, kom på måltavlen da han gjorde det til resultatet 2-0 i det 41. minut.

Chelsea foretog i løbet af anden halvleg hele 12 udskiftninger, hvilket også kom til udtryk i spillet på banen, som til tider var ganske kaotisk.

Ikke destomindre blev det til endnu en sejr med den nye Chelsea-manager Mauricio Pochettino ved roret.

I videoen nedenfor kan du se Pochettino sætte ord på det Chelsea-mandskab, han lige nu er i færd med at bygge op