3F Superligaen

Brøndby-angriber om stemning på Sydsiden igen: Som det skal være

Ohi Omoijuanfo glæder sig til igen at opleve Sydsiden med fuld fart på trommer og slagsange.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der er atter sang på Sydsiden.

Stemningsboykottet er ovre, og det betyder, at fangrupperingen Alpha igen tager sig af slagsange og trommespil, når Brøndby IF tørner sammen med OB søndag.

Det er noget, der glæder BIF-angriber Ohi Omoijuanfo, der ikke har oplevet et stemningsfyldt Brøndby Stadion særligt mange gange.

– Jeg nåede at få en eller to kampe med Alpha på hjemmebane, og jeg hørte, hvordan det kan og skal være. Det var synd, at vi mistede det, men nu er de tilbage, og det er fantastisk, siger Ohi Omoijuanfo forud for søndagens Superliga-opgør.

Den 29-årige angriber ser også tilbage på sidste spillerundes sejr over Silkeborg, som han mener, der skal bygges videre på mod OB.

– Præstationen var ikke den bedste, men vi tager en god sejr på udebane mod et svært hold. Nu handler det om at genskabe de gode ting, som vi gjorde i Silkeborg og gøre de dårlige ting bedre.

Trupnyt: OB må undvære målmand mod Brøndby

Kampen mellem BIF og OB bliver den første på Brøndby Stadion, siden en aftale mellem klubben og Fanafdelingen er blevet vedtaget, og stemningsboykottet blev afskaffet.

Du kan se med fra klokken 18:00 på TV3+ og Viaplay.

Herunder kan du se, hvilke 10 spillere, Peter Sørensen mener, Brøndby bør sælge, inden transfervinduet lukker i:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P