Dansk Fodbold

Riemer om rasende Anderlecht-fans: Lev med det eller arbejd i mindre klubber

Danske Brian Riemer og Anderlecht led fredag aften et nederlag på 2-0 i sæsonpremiere til Royale Union Saint­-Gilloise, og efter kampen var Anderlechts ultras så utilfredse, at de sloges internt og forsøgte at komme ind til spillerne på banen.

Brian Riemer måtte berolige Anderlechts fans
Foto: VIRGINIE LEFOUR / Belga / AFP

Anderlecht er en storklub, og resultaterne skal være derefter.

Og det har de ikke været på det seneste.

Klubben har ikke vundet mesterskabet siden 2017, og fredag aften tabte Anderlecht med danskerne Kasper Dolberg og Anders Dreyer i startelleveren med 2-0 i sæsonens første kamp.

Efter opgøret måtte klubbens danske cheftræner, Brian Riemer, gyde olie på vandene, da Anderlechts ultra-fans sloges internts, forsøgte at komme ind på banen og buhede af holdets spillere, da de gik ned til udebaneafsnittet efter kampen.

– Vi er en storklub, sagde Riemer ifølge Het Nieuwsblad efter opgøret, hvor fansenes raseri var så voldsomt, at spillerne ikke gik helt ned til fanafsnittet efter kampen og ligeså først blev lukket ud til bussen noget tid efter kampen.

– Det er logisk, at tilhængerne har høje forventninger og er krævende. Hvis vi ikke kunne klare det, skulle vi arbejde for mindre klubber. Men det er vigtigt ikke at gå i panik, slog den danske træner fast efter opgøret.

Anderlecht kom bagud 1-0 i første halvleg i en kamp, der først blev helt afgjort i overtiden, hvor Royal scorede på et straffespark.

I sidste sæson sluttede Anderlecht kun som nummer 11 udenfor europæisk kvalifikation.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P