Europæisk Fodbold

Medie: Nu har PSG budt på Højlund

Paris Saint-Germain skulle nu have sendt et officielt bud på Rasmus Højlund.

PSG har budt på Rasmus Højlund.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United eller Paris Saint-Germain?

Det er yderst sjældent, at en spiller når op på et niveau, hvor to klubber af den kaliber begge vil have ham – endnu mere sjældent er det, når vi taler om danske fodboldspillere.

Ikke destomindre er det den situation, som Rasmus Højlund lige nu befinder sig i.

Der har i løbet af sommeren været skrevet ikke så lidt om den unge danske angriber, som de fleste steder bliver meldt på vej til Manchester United.

Den engelske storklub er dog ikke ene om hverken interessen eller den fornødne økonomi til at ham.

Torsdag skriver det normalt troværdige medie The Athletic nu, at PSG har sendt et officielt bud til Atalanta i håbet om at hente Rasmus Højlund til den franske hovedstad.

Den franske storklub skulle have tilbudt 50 millioner euro, svarende til 373 millioner kroner.

Det forlyder sig dog i samme ombæring, at Atalanta fortsat vurderer Højlund til at være mere værd – og at PSG har tænkt sig at forlade forhandlingerne, hvis buddet bliver afvist.

Det franske bud kommer i kølvandet på beretninger om et verbalt bud fra Manchester United onsdag. Den engelske storklub skulle ligeledes have tilbudt 50 millioner euro, men med 10 millioner euro ekstra i såkaldte add-ons, der bedst beskrives som præstationsbaserede bonusser.

Manchester United er efter sigende blevet enige med Rasmus Højlund om de personlige forhold i en aftale, men ifølge The Athletic er stemningen også positiv omkring de personlige forhold ved et skifte til PSG for den 20-årige dansker.

Transferjournalist: Så er det op til Atalanta – United sender første kæmpebud på Højlund

Rasmus Højlund skiftede til Atalanta fra Sturm Graz forrige sommer, og har sidenhen noteret sig for otte mål og to assists i 31 kampe i Serie A.

I landsholdsregi scorede han hele fem gange, da Danmark tilbage i marts spillede to EM-kvalifikationskampe, herunder et hattrick mod Finland.

Opdateret: Også transferjournalisten Fabrizio Romano melder om samme PSG-bud på Rasmus Højlund

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P