3F Superligaen

FCK siger stop: Ikke flere skilte om trøjer

F.C. København ønsker ikke længere at der bliver medbragt skilte med ønsker om at få en trøje fra spillerne.

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

En populær trend.

De seneste år har man i stigende grad kunnet se håbefulde fans med medbragte skilte, hvor målet har været at få fat i en af spillernes trøjer.

Det stopper dog nu for F.C. Københavns fans.

De danske mestre oplyser således torsdag formiddag, at man ikke længere ønsker disse medbragte skilte med et ønske om at få en trøje fra spillerne. Det gælder både til hjemmebanekampene i Parken og på udebaneafsnittene rundt omkring.

Årsagen er dog ikke, at man ikke vil imødekomme fansenes ønsker – snarere tværtimod.

– Beslutningen udspringer af, at det ikke er muligt for spillerne eller klubben at imødekomme de mange ønsker, og vi derfor skuffer rigtig mange børn, der kommer med en forhåbning om at få en trøje, skriver FCK på klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Antallet af skilte er steget markant gennem de seneste sæsoner, og vi har desværre rigtig mange børn, der får en dårlig oplevelse ud af at medbringe et skilt.

– Samtidig bliver spillerne sat i en vanskelig situation, fordi de ikke kan opfylde ønsket og bliver opfattet negativt, fordi de må sige nej til de mange forespørgsler.

FCK skriver videre at man håber på forståelse, og understreger at man fortsat gerne må få en af spillernes trøjer, så længe det bliver uden brug af skilte.

FCK har hentet to sejre i sæsonens første to officielle kampe. Først blev Lyngby besejret i Superligaen, og tirsdag vandt de danske mestre så 2-0 i det første af to opgør mod islandske Breidablik i Champions League-kvalifikationen.

De danske mestre spiller næste gang lørdag, hvor Vejle Boldklub venter på udebane.

I videoen nedenfor kan du se højdepunkter fra kampen mellem FCK og Lyngby

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P