3F Superligaen

Brøndby-profil roser fansene: Må ikke undervurdere deres betydning

Håkon Evjen ser frem til igen at skulle spille på Brøndby Stadion, som eftersigende nærmer sig bristepunktet til weekendens kamp mod OB.

Håkon Evjen ser frem til at spille på Brøndby Stadion igen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Brøndby fik en flot start på Superligaen.

I første spillerunde vidnede et propfyldt udebaneafsnit en flot Brøndby-sejr på 2-1, da Nicolai Vallys og Håkon Evjen sikrede tre point til klubben fra Vestegnen.

Søndag venter sæsonens første hjemmekamp, når OB kommer på besøg på Brøndby Stadion, og netop Håkon Evjen ser meget frem til mødet med et eftersigende propfyldt Brøndby Stadion.

– Jeg tror, det bliver megafedt med en hjemmekamp på et lige nu tæt på fyldt Brøndby Stadion. Det bliver utroligt spændende, og jeg håber, der kommer så mange som muligt, og at vi kan give dem en stærk præstation. Vi glæder os helt vildt, og vi skal vise, at vi vil kæmpe for dem, lyder det fra nordmanden på klubbens hjemmeside.

For ifølge ham er fansene vigtigere end som så, og deres betydning kan ikke ignoreres.

– I Silkeborg var de nærmest det eneste, man hørte. De sang hele tiden, og lyden var overalt inde på banen. Det er sådan, det er, når man spiller for Brøndby IF med alt den support i ryggen, siger han og fortsætter:

– Man må ikke undervurdere den indflydelse, vores fans har på holdet. Det er virkelig en vigtig faktor, og det hjalp os meget i jagten på sejren.

Nu bekræfter klubben: Skal snart til lægetjek i Brøndby

Kampen mod OB sparkes igang søndag klokken 18:00 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Peter Sørensen efterspurgte i weekenden en oprydning i Brøndby-truppen. Hør Viaplay-ekspertens kritik lige her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P