Premier League

Ungt United-mandskab fik klø af Ryan Reynolds’ Hollywood-klub

Et ungt Manchester United-mandskab blev natten til onsdag besejret af Ryan Reynolds' Hollywood-klub fra League Two, Wrexham.

Wrexham sejrer mod Manchester United
Foto: Orlando Ramirez/Reuters/Ritzau Scanpix

Jonny Evans.

Han er tilbage i Manchester United efter otte år væk fra klubben med ophold i West Bromwich og Leicester City.

Natten til onsdag var han i aktion for United for bare anden gang siden sin retur til klubben, da Manchester United mødte Ryan Reynolds’ Wrexham. Og grunden til, at han skal fremhæves, er, at han var klart alderspræsident for Manchester United i en kamp, der endte i Hollywood-triumf.

På papiret var det to hold fra yderlighederne i det engelske fodboldsystem, der stod over for hinanden. Manchester United, som er tophold i Premier League, og Wrexham, som er oprykkere League Two.

Men på måltavlen var det den umiddelbare underdog, der endte med at løbe med triumfen. Wrexham sejrede således overbevisende i en kamp, som blev domineret på både antallet af chancer og antallet af mål.

Kampen endte således 3-1 til Ryan Reynolds’ tropper, som altså kan skrive en sejr over mægtige Manchester United på CV’et. Wrexham-målene blev sat ind af Elliott Lee, Aaron Hayden og Sam Dalby, mens Uniteds enlige scoring blev sparket i kassen af den 19-årige Marc Jurado.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Og så tilbage til Jonny Evans. Han var nemlig Manchester Uniteds klare alderspræsident.

Med sine 35 år overgik han nok gennemsnitsalderen i United-truppen med omkring 16 år, da ni ud af 11 i startopstillingen var 20 år eller derunder. Kun den 23-årige United-målmand, Nathan Bishop, gjorde Evans selskab blandt United-spillere over 20 år.

Der venter fortsat fire træningskampe for Manchester United, før at Premier League igen løber af stablen. I første spillerunde af den nye sæson tager Manchester United imod Wolves hjemme på Old Trafford. Kampen spilles den 14. august.

Medie: Højbjerg blokerer VM-profils ønskeskifte – kan ende i Manchester United i stedet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P