3F Superligaen

Transferjournalist: Brøndby IF modtager modbud på keeper

Brøndby IF har angiveligt modtaget et modbud fra en af de klubber, man i øjeblikket ligger i forhandlinger med om en ny keeper.

Odd sender modbud til Brøndby IF om Leopold Wahlstedt.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Brøndby IF er på jagt efter en ny målmand.

Mads Hermansen forlod tidligere i transfervinduet de blå-gule fra Vestegnen, og nu skal en erstatning hentes ind som sidsteskanse.

To navne har de seneste dage floreret på rygtebørsen, Viborg FF’s Lucas Lund og Odd’s Leopold Wahlstedt. Brøndby har sendt bud afsted på den begge, og nu er en af klubberne så kommet med et modbud.

Ifølge transferjournalist Farzam Abolhosseini har den norske klub Odd sendt et modbud afsted mod Vestegnen.

Lørdag berettede B.T., at Brøndby skulle have sendt et bud afsted på Leopold Wahlstedt, som lød på 3,3 millioner danske kroner. Tilbuddet blev angiveligt afvist, og nu skulle Odd have sendt et modbud til Brøndby IF, som lyder på 6,6 millioner danske kroner.

Abolhosseini oplyser i samme forbindelse, at dette skulle være et beløb, som Brøndby IF angiveligt ikke skulle være villige til at betale for Wahlstedt. Forhandlingerne mellem klubberne ser således ud til at fortsætte.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den 24-årige svensker er fortsat på kontrakt i Odd frem til årsskiftet, hvorefter han vil være transferfri.

Leopold Wahlstedt selv har givet udtryk for, at han gerne vil skifte Odd ud med Brøndby IF. Det skete efter klubbens seneste kamp i den norske Elitserie.

Læs mere om dette herunder

Medie: Brøndby-emne indgiver transferønske

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P