Bundesligaen

Medie: Storklub jagter De Gea

En af de største europæiske klubber melder sig nu ind i jagten på den tidligere Manchester United-målmand, David De Gea.

Bayern München jagter David De Gea
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

David De Gea er fri på markedet.

Derfor vil det heller ikke være overraskende, hvis flere storklubber rundt om i Europa slikker sig en smule om munden.

Nu skulle en storklub angiveligt have meldt sig ind i jagten på De Geas underskrift. Ifølge den store tyske avis, Bild, så skulle FC Bayern München have De Geas navn højt på ønskelisten denne sommer.

Den tyske storklub har haft udfordringer på målmandspositionen, efter det normale førstevalg, Manuel Neuer, brækkede benet, da han var på skiferie efter VM-slutrunden i Qatar.

Her hentede man i første omgang Yann Sommer ind som den umiddelbare erstatning mellem stængerne.

Planen var, at Neuer igen skulle ind på holdkortet ved sæsonstart efter sommer. Men den rutinerede tysker skulle fortsat være ukampdygtig og kan ikke indgå i fuld træning endnu.

Samtidig er en ny problematik opstået, da erstatningen, Yann Sommer, i disse dage rygtes til Italien, hvilket vil efterlade Bayern med den 34-årige Sven Ulreich og den 20-årige Johannes Schenk som de eneste alternativer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det skulle ikke umiddelbart være tilfredsstillende for den tyske storklub, og derfor skulle David De Gea ifølge Bild være et konkret transfermål denne sommer.

De Gea har stået uden kontrakt, siden han forlod Manchester United den 1. juli grundet kontraktudløb.

Den 32-årige spanier har ellers været fast inventar i United-buret siden 2011, hvor han skiftede til klubben fra Atlético Madrid. Her blev det i alt til 545 kampe med 190 clean sheets til følge.

Se nogle af de største De Gea-redninger i Manchester United-trøjen i videoen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P