Mål og Highlights: Messi på pletten igen i ny Inter Miami-triumf

Lionel Messi har fået en flyvende start i Inter Miami, hvor han blev matchvinder i sin første kamp og nu igen var på pletten natten til onsdag.

Den argentinske verdensstjerne, Lionel Messi, var igen på pletten, da han natten til onsdag gik på banen for sin nye klub, Inter Miami, for bare anden gang.

Her blev Lionel Messi igen afgørende for sin nye klub – ligesom han gjorde med matchvinder-frisparket senest. Denne gang blev det dog til en mere overbevisende sejr for Inter Miami, som altså vandt med 4-0 mod Atlanta United.

Lionel Messi stod bag de to første scoringer for Inter Miami. Allerede efter otte minutter blev den lille argentiner sendt alene afsted i dybden af Sergio Busquets, og efter et stolpeskud kunne Messi selv nå frem til returen og sende bolden i nettet. Blot 12 minutter senere var der igen Messi-lækkerier på menuen. Et fladt indlæg blev med overskud dirigeret mod fjerneste stolpe af Lionel Messi til en 2-0-føring.

Foruden sine to mål var Lionel Messi også i oplæggerens rolle for Inter Miami. Her havde han næstsidste fod på, da Robert Tyler kunne score sit andet mål i kampen til 4-0 til Inter Miami. Efter to kampe i Inter Miami noterer Lionel Messi sig nu for tre mål og en enkelt assist.