Champions League

FCK’er afviser skadesfrygt: Det var bare krampe

Jordan Larsson præsterede stort for F.C. København, men måtte lade sig udskifte tidligt mod Breidablik. Nu afviser han skadesfrygt.

Jordan Larsson skade
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

F.C. København sejrede tirsdag aften mod islandske Breidablik i første af to opgør i Champions League-kvalifikationens anden runde.

En af de spillere, der skilte sig ud for det positive i opgøret var den 26-årige FCK-svensker, Jordan Larsson, som både leverede et mål og en assist i 2-0-opgøret.

Og med den fine præstation var der nok mange FCK’ere, der tog sig til hovedet, da Larsson måtte lade sig udskifte efter 71 minutters spil, med hvad der kunne ligne en skade.

Men der er ingen grund til bekymring. Det fortæller Jordan Larsson selv i et interview til F.C. Københavns hjemmeside.

– Det er stille og roligt. Det var bare lidt krampe, fortæller svenskeren, inden han går videre til årsagen til at krampen opstod allerede efter 71 minutters spil.

– Jeg fik jo presset vældig meget i vores presspil, så jeg var ganske træt til sidst. Men der er ingen fare for noget.

Achouri fik debut i stensikker FCK-sejr i CL-kvalen

En FCK-profil, der dog igen døjer med skader, er Andreas Cornelius. I store dele af sidste sæson måtte Cornelius se til fra tribunen, og mod Breidablik var han igen nødt til at sidde over grundet en spændt lyske.

– Han spillede 88 minutter mod Lyngby og gik ud med en meget spændt lyske. Vi forventer ikke, at det er noget længerevarende, men lige nu skal hans lyske have ro, og så kommer han i kamp igen, når han er klar til det, fortalte cheftræner Jacob Neestrup tirsdag i forbindelse med trupudtagelsen til opgøret mod Breidablik.

På FCK’s skadelisten er iøvrigt også David Khocholava og Viktor Claesson, mens Nicolai Boilesen så småt nærmer sig en retur og træner med. Han mangler dog fortsat kampform.

Følg Campo på Facebook

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P