Premier League

Et Liverpool-ikon takker af: Jeg vil altid være en ‘Red’

Jordan Henderson har taget afsked med Liverpools-fans i en følelsesladet video.

Liverpool-kaptajnen Jordan Henderson takker i Premier League-klubben.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter 12 år i Liverpool takker Jordan Henderson af.

Liverpool-anføreren har i lang tid været rygtet til saudiarabiske Al Ettifaq, der har Liverpool-legenden Steven Gerrard som træner.

Derfor har englænderen ikke været med på Liverpools træningslejr i Tyskland her til sommer, og nu har han taget afsked med Liverpool-tilhængerne i en følelsesladet video på Instagram.

– Jeg kan ikke lyve, der har været svære tider, meget svære tider. Men når jeg tænker tilbage på min Liverpool-karriere vil det altid være de gode tider, jeg husker.

– Og de gode tider, hvor skal jeg starte? At blive gjort til Liverpool-kaptajn var en af de største ærer i mit liv. Fra den dag jeg fik anførerbindet på armen, har jeg gjort alt, jeg kunne, for at opføre mig som en Liverpool-kaptajn skulle.

– Men de største ærer var ikke personlige, de var kollektive. Alle os, alle jer. Startende i Madrid. Den mest perfekte aften, måske min favoritaften, siger Jordan Henderson og nævner alle de andre store trofæer han har vundet med klubben.

33-årige Jordan Henderson kom til Liverpool i sommeren 2011 fra barndomsklubben Sunderland.

Selvom han i starten af sin karriere på Merseyside blev kritiseret lykkedes det ham at blive en vigtig spiller under Brendan Rodgers, og da Steven Gerrard forlod klubben i 2015, blev han gjort til anfører.

Følg Campo på Facebook

I sin afskedvideo slutter han således:

– Tak for at tillade mig at være en del af jeres klub. Tak for jeres støtte i gode og dårlige tider. Tak for alle ofrende I har lavet og vil fortsætte med at lave ved at følge klubben omkring verden. I skal vide, at jeg altid vil være en ‘Red’ indtil dagen, jeg dør. You’ll Never Walk Alone, Jordan.

Henderson har spillet 492 kampe i alt for klubben.

Se højdepunkter med Jordan Henderson fra sidste sæson herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P