3F Superligaen

Efter anket fængselsdom og udvisning: Topspillers overgrebssag kommer for retten om et år

Ankesagen om spilleren i dansk fodbold, der i juni blev idømt et års fængsel for krænkelser og overgreb, skal for landsretten om et år.

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Blufærdighedskrænkelse, voldtægtsforsøg og voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje.

En topspiller i dansk fodbold, vis navn fortsat er ukendt, blev i slutningen af juni idømt et års fængsel, udvisning fra Danmark og indrejseforbud i seks år.

Her besluttede spilleren selv – i samarbejde med sin forsvarer – at anke sagen med det samme, hvilket betyder at sagen nu skal op ved landsretten.

Nu er sagen så blevet berammet, og her står det klart, at der er lange udsigter til en afgørelse. Det skriver Ekstra Bladet onsdag.

Mediet har været i kontakt med spillerens forsvarsadvokat, Tenna Dabelsteen, og hun bekræfter, at sagens kommer for landsretten og kommer til at forløbe over fire dag. Den 17., 18., 20. og 21. juni 2024.

Fodboldspilleren er fortsat underlagt navneforbud, indtil der falder dom i ankesagen. Spilleren nægter sig fortsat skyldig i alle anklager.

Spilleren er tiltalt for at have forgrebet sig på og forsøgt at voldtage en kvinde på Hotel Imperial i København i april sidste år. Han er desuden tiltalt for at have blufærdighedskrænket to andre kvinder.

Ved den foregående retssag kendte to ud af tre dommere spilleren skyldig for tre forhold. Læs mere om sagen herunder.

Topspiller i dansk fodbold idømt et års fængsel – bliver udvist

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P