Premier League

Brighton henter brasilianer i Fiorentina

Premier League-klubben Brighton kan onsdag præsentere den brasilianske stopper, Igor Julio, som skifter til klubben fra Fiorentina.

Brighton Logo

Igor Julio er ny Brighton-spiller.

Det står klart onsdag eftermiddag, hvor Premier League-klubben har præsenteret den defensive brasilianer som den seneste tilføjelse til truppen.

sin hjemmeside oplyser klubben, at man har sikret sig den 25-årige centrale stopper på en kontrakt, som gælder for de kommende fire år – frem til sommeren 2027.

Klubben oplyser, at brasilianeren vil tiltræde truppen, når spillerne vender retur fra træningslejren USA, hvor man lige nu finpudser de sidste detaljer inden sæsonstart.

Og indkøbet af den nye brasilianer er noget, der glæder klubbens manager, Roberto De Zerbi.

– Igor er endnu en vigtig spiller, som vi kan tilføje til truppen. Jeg forventer, at han kan hjælpe os på en vigtig central position på banen og på holdet i sin helhed – hvor spillet bygges op fra, fortæller den 44-årige italiener.

Følg Campo på Facebook

Igor Julio skiftede til Fiorentina, hvorfra han nu drager videre til Brighton, fra italienske SPAL i sommeren 2021.

I de seneste to sæsoner har brasilianeren spillet sig ind som en fast starter hos italienerne, hvor han har været en vigtig defensiv brik. Til dato står noteret for 110 kampe for klubben med en enkelt assist til følge.

Karrieren startede hjemme i Brasilien, hvor han tørnede ud for den Santos-baserede klub, Portuguesa. Siden blev han en del af talentsystemet i Red Bull Salzburg, inden turen altså gik til Italien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P