3F Superligaen

Avis om snarlig Brøndby-handel: Kun én ting mangler

Ifølge Ekstra Bladet er Brøndby nu meget tæt på at kunne præsentere Mateusz Kowalczyk som ny spiller i truppen.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen, da ny cheftræner for Brøndby IF præsenteres på et pressemøde i Brøndby, mandag den 2. januar 2023.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Endnu en handel.

Det er, hvad der er ved at gå igennem i Brøndby, og som nu er meget tæt på at være en realitet.

Tirsdag kunne et polsk medie melde, at vestegnsklubben har landet en aftale med den 19-årige polak Mateusz Kowalczyk fra LKS Lodz, og nu kommer Ekstra Bladet med en opdatering på, hvor langt handlen er fra at være i mål.

Således oplyser avisen, at Brøndby er nået 100 procent til enighed både med det polske talent om de personlige betingelser og LKS Lodz om en pris.

Dermed mangler kun det obligatoriske lægetjek, før Kowalczyk kan skrive under på sin kontrakt med Jesper Sørensen og co. og præsenteres som ny mand i gult.

Brøndby har angiveligt ikke været den eneste interesserede klub i den offensive midtbanespiller, der også skulle være jagtet af Legia Warzawa, Gornik Zabrze og en række klubber fra Serie A.

Transferjournalist: Brøndby IF modtager modbud på keeper

Som en sidenote i artiklen nævner Ekstra Bladet også, at Brøndby kun er få detaljer fra at kunne præsentere en erstatning til Mads Hermansen på målmandsposten – det kan du læse mere om i den relaterede artikel ovenfor.

Du kan se eller gense Brøndbys ti bedste mål fra sidste sæson her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P