NordicBet Ligaen

AaB forlænger med ungt talent

AaB oplyser onsdag formiddag, at man er nået til enighed med en af klubbens akademispillere om at forlænge samarbejdet.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.

Han har endnu ikke fået debut for AaB’s førstehold.

Alligevel har nordjyderne onsdag formiddag valgt at forlænge kontrakten med det 17-årige talent, Mads Bomholt.

På sin hjemmeside oplyser AaB, at man er nået til enighed med Mads Bomholt om at forlænge samarbejdet med en aftale gældende for de kommende tre sæsoner – frem til sommeren 2026.

Og det er en nyhed der skaber glæde i AaB, som ser aftalen som et led i den strategi, som klubben har, i forhold til selv at udvikle spillere fra bunden, der i fremtiden kan træde ind på klubbens førstehold.

– Det er en klar strategi og prioritet for os at få spillere igennem fra AaB Akademiet, hvis de har den fornødne kvalitet, og for Mads Bomholts vedkommende gælder det, at han blandt andet har gjort et meget positivt indtryk i opstarten, hvor han siden 21. juni har trænet med førsteholdstruppen.

– Derfor glæder det os også, at vi er blevet enige om en aftale, så Mads kan fortsætte sin udvikling og efter planen blive en integreret del af førsteholdstruppen fra næste sæson, siger Ole Jan Kappmeier.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Selvom det endnu ikke er blevet til førsteholdsdebut for Mads Bomholt, så er der potentiale for, at det snart kan ske.

Bomholt sad således på bænken i nordjydernes premiere-kamp i NordicBet Ligaen mod B.93, som endte med en 3-0-sejr til AaB.

Mads Bomholt, der primært gør sig på den centrale midtbane, hvor han både kan spille i rollen som sekser og otter, står i alt noteret for 16 U19-kampe for AaB. Her har han bidraget med to mål og to assists.

Se højdepunkterne fra AaB’s kamp mod B.93 i videoen nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P