NordicBet Ligaen

Sønderjyske forlænger med ung angriber

NordicBet Liga-klubben, Sønderjyske, kan tirsdag formiddag fortælle, at man er nået til enighed om en kontraktforlængelse med det unge angrebstalent.

Kontrakten forlænges.

Sådan lyder meldingen tirsdag formiddag fra Sønderjyske, som kan fortælle, at man har indgået en ny aftale med Mikkel Ladefoged.

Dermed står det klart, at Mikkel Ladefoged fortsat vil være Sønderjyske-spiller frem til sommeren 2026. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Den 20-årige Sønderjyske-angriber skiftede til klubben sidste sommer fra Næsbys U19-divisionshold, og sportsdirektør Esben Hansen har været meget tilfreds med fynboens udvikling i det seneste år.

– Mikkel Ladefoged har udviklet sig i Sønderjyske Fodbold, som vi havde håbet og forventet. Det kræver slid og stor tålmodighed at gå fra U19 til seniorfodbold, men Ladefoged har kløet godt på og har vist sig godt frem i sit første seniorår.

– Han har været involveret i mange af vores førsteholdskampe, og vi har set en god udvikling undervejs, og vi er overbeviste om, at han kan fortsætte sit gode forløb i vores stærke setup og med tiden få en endnu større rolle på førsteholdet, siger Esben Hansen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mikkel Ladefoged selv glæder sig også over kontraktforlængelsen med Sønderjyske og håber på, at han kan fortsætte sin udvikling i de kommende år i Haderslev-klubben.

– Jeg er meget glad og stolt over min kontraktforlængelse i Sønderjyske Fodbold. Jeg har haft et spændende og meget lærerigt første år i klubben, og jeg har udviklet mig meget undervejs.

– Jeg ser gode muligheder for at udvikle mig yderligere i de kommende år, hvor min ambition er at få mere spilletid og med tiden en endnu større rolle på holdet, men her og nu handler det om at klø på og fortsætte det hårde arbejde. Jeg ser frem til flere gode stunder på Sydbank Park sammen med fansene, siger Mikkel Ladefoged.

Mål og highlights: Se Vendsyssel og Sønderjyske dele pointene i sæsonåbneren efter 1-1

Mikkel Ladefoged står i alt noteret for 18 førsteholdskampe i Sønderjyske, hvoraf de fleste dog har været i rollen som indskifter.

Samlet set er det blevet til to mål i Sønderjyske-trøjen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P