3F Superligaen

Medie: Trabzonspor byder på Lyngby BK-profil

Trabzonspor har angiveligt udset sig en af Lyngby BK's profiler, og skulle på nuværende tidspunkt være i forhandlinger om en mulig transfer.

Tochi Chukwuani Trabzonspor.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Endnu en Superliga-spiller har kurs mod udlandet.

Det skriver det tyrkiske medie, Kuzey Ekspres, som tirsdag kan fortælle, at den tyrkiske storklub, Trabzonspor, har rettet blikket mod den danske Superliga og Lyngby BK.

Her beretter mediet, at Trabzonspor har set sig varme Lyngbys Tochi Chukwuani, og klubben meldes tilmed at have sendt et konkret bud afsted på den 20-årige midtbanespiller.

Ifølge mediets oplysninger, så skulle der i skrivende stund foregå forhandlinger mellem de to klubber om en mulig aftale. Forhandlingerne skulle skride frem planmæssigt.

Chukwuani har en fortid hos FC Nordsjælland, hvor han har været igennem klubbens ungdomssystem, indtil han fik sin debut for klubbens førstehold i slutningen af 2019.

I alt nåede han at spille 36 førsteholdskampe i FCN, inden det i sommeren 2022 blev til et skifte på fri transfer til Lyngby BK. Her har han spillet sig op som en af de bærende spillere og står i alt noteret for 24 kampe med et enkelt mål til følge.

Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2024.

Se de glade billeder fra omklædningsrummet, fra da Tochi Chukwuani og Lyngby BK sikrede sig overlevelse i Superligaen i den seneste sæson, herunder

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P