LaLiga

Medie: Så meget kræver Espanyol for Braithwaite

Martin Braithwaite kan meget vel snart være fortid i Espanyol. Men hvor meget koster Martin Braithwaite egentlig?

Hvor meget koster Martin Braitwaite?
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hvor meget koster Martin Braithwaite?

Dette spørgsmål begynder efterhånden at melde sig med tirsdagens uroligheder omhandlende den danske landsholdsspiller, der i disse dage angiveligt forsøger at tvinge et skifte væk fra Espanyol igennem.

Martin Braithwaite har søndag forladt Espanyols træningslejr i Marbella som et udtryk for, at han vil væk fra klubben hurtigst muligt. Det forlyder endda, at Braithwaite hellere stopper karrieren som aktiv fodboldspiller end fortsætter i Espanyol efter sommer.

Men skal Martin Braithwaite forlade Espanyol denne sommer, så må bejlerne gribe til lommen og hoste op med nogle millioner. Det berettet B.T. tirsdag.

Ifølge mediets oplysninger, så kræver Espanyol 7,5 millioner euro for danskeren, der kom gratis til klubben fra lokalrivalerne fra FC Barcelona tilbage i sommeren 2022. Det svarer til omkring 56 millioner danske kroner.

Det oplyses dog, at Espanyol ikke som udgangspunkt skulle være interesseret i at lade Braithwaite smutte. B.T. oplyser, at klubben skulle have afvist Braithwaites transferønske.

Følg Campo på Facebook

Martin Braithwaite har i sin debutsæson for Espanyol spillet 33 kampe for klubben med 10 mål og to assists til følge.

Dengang stod den på fodbold fra den bedste spanske række, LaLiga, men klubben formåede ikke at sikre sig overlevelse i den seneste sæson, og derfor er der fodbold fra den næstbedste spanske række på menuen i den kommende sæson.

Braithwaite har kontrakt med klubben frem til sommeren 2025.

Se Martin Braithwaites tre Champions League-mål for FC Barcelona i videoen nedenfor

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P