Premier League

Manchester United-svensker skifter til Nottingham Forest

Nottingham Forest har forstærket offensiven med Manchester Uniteds svenske talent.

Nottingham Forest henter Anthony Elanga i Manchester United
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Nottingham Forest var på alles læber sidste sommer.

Premier League-oprykkerne var suverænt det hold, der købte flest spillere, og nu er klubben igen på spil.

Denne gang har Forest været på rov i Manchester United, hvor klubben har sikret en aftale med den unge svensker Anthony Elanga.

Klubben oplyser i samme forbindelse, at man har sikret sig en aftale med Elanga, der løber over de kommende fem år – frem til sommeren 2028.

– Det er en fornøjelse at være her. Det er et stolt øjeblik, ikke kun for mig, men også for min familie. Det er det perfekte næste skridt for mig og min karriere. Det er et stort skridt, og jeg ser virkelig frem til at spille foran Forest-fansene på City Ground, fortæller Elanga på Nottingham Forest’s hjemmeside.

– Jeg havde interesse fra andre steder, men for mig føles Nottingham Forest som det perfekte sted. Jeg har været her med United, og fra det øjeblik, jeg trådte ud til opvarmningen, kunne jeg høre fansene fra omklædningsrummet. Det er et specielt sted, og jeg er virkelig klar til udfordringen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den 21-årige kantspiller kommer til Nottingham Forest med erfaring fra 55 førsteholdkampe i Manchester United. Her er det blevet til fire mål og fire oplæg.

Han har desuden en fortid som ungdomsspiller i Malmö FF og Elfsborg, og står samtidig noteret for 12 svenske landskampe med tre mål til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P