3F Superligaen

FC Nordsjælland-profil ikke i tvivl: Nuamah er god nok til PSG

FC Nordsjællands Ernest Nuamah sættes i forbindelse med PSG, og ifølge Oliver Villadsen, så har han niveauet til at tage skridtet.

Oliver Villadsen om Ernest Nuamah
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Er Ernest Nuamah god nok til PSG?

Ja, det er han. I hvert fald hvis man spørger FC Nordsjælland-holdkammeraten, Oliver Villadsen.

Efter mandagens Superliga-kamp mellem FC Nordsjælland og Viborg FF, som endte med en storsejr på 4-1 til Farum-klubben, blev højrebacken spurgt ind til rygterne om, at den franske storklub, Paris Saint-Germain, skulle have budt på Nuamah. Og her var han ikke i tvivl.

– Ja, det synes jeg (at Ernest Nuamah er god nok til PSG, red.), lød meldingen kort fra Oliver Villadsen.

Ernest Nuamah præsterede igen stort mandag aften, hvor han kort forinden interviewet med Oliver Villadsen havde scoret hattrick i opgøret mod Viborg FF. Og det er altså den slags præstationer, der er med til at overbevise Villadsen om, at Nuamah godt kan gøre sig på de allerbedste mandskaber i Europa.

– Det er voldsomt så god han er én mod én. Han er sikker på sine afslutninger, han sætter sine modstandere, han er brutalt stærk og lynhurtig. Man ser lige pludselig rigtig god ud som back bag ham, for han gør alt det gode. Så det er godt, fortæller Villadsen og fortsætter:

– Vi har faktisk ikke snakket så meget om det (rygtet om et Nuamah-skifte til PSG, red.). Men det ville da ikke undre mig, når han er så god. Jeg synes godt, at han kan tage skridtet derhenad.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

FC Nordsjælland sejrede som sagt med hel 4-1 i sæson-åbneren mod Viborg FF. Dermed placerer Farum-klubben sig i skrivende stund på førstepladsen i Superligaen grundet en bedre målscore.

I den kommende spillerunde venter et svært opgør på udebane mod AGF, som også sejrede i sæsonens første spillerunde. De seneste tre opgør mellem klubberne er endt helt lige med en sejr til hver samt et uafgjort resultat.

Kampen fløjtes op mandag klokken 19:00 og kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Se højdepunkterne fra FC Nordsjællands sejr mod Viborg FF i videoen nedenfor

Skal Ernest Nuamah til PSG? – Jeg er klar til næste skridt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P