Bundesligaen

Bayern München udlejer keeper til VfB Stuttgart

Den tyske storklub, FC Bayern München, fortæller tirsdag eftermiddag, at man har valgt at udleje sin målmand.

Bayern München Logo

Alexander Nübel udlejes til VfB Stuttgart.

Sådan lyder meldingen tirsdag eftermiddag fra den tyske storklub, FC Bayern München.

klubbens hjemmeside fremgår det, at Bayern, den 26-årige keeper og VfB Stuttgart er blevet enige om en sæsonlang lejeaftale, hvilket betyder, at Nübel altså kan kalde sig Stuttgart-spiller frem til sommeren 2024.

Alexander Nübel har ikke fået meget spilletid, siden sit skifte Fra Schalke 04 til FC Bayern München tilbage i sommeren 2020. I alt er det blevet til fire førsteholdskampe for den tyske traditionsklub.

I stedet har han været på udleje til franske Monaco, hvor han har været klubbens førstevalg de seneste to sæsoner. Her står han noteret for 97 optrædener med 24 clean sheets til følge.

Nu udlejes han for tredje sæson i streg, og det skyldes, at man håber på, at Nübel fortsat kan få værdifuld erfaring på højt niveau i en anden klub. Det fortæller Bayerns CEO, Jan-Christian Dreesen.

– Alexander Nübel har fået værdifuld kamptræning i de to sæsoner i AS Monaco. Baseret på den gode erfaring har vi besluttet os for endnu en lejeaftale i 12 måneder. VfB Stuttgart tilbyder Alex chancen for at fortsætte med at udvikle sig gennem regelmæssige optrædener.

Se top 10 over de bedste Bayern München-mål i den seneste Bundesliga-sæson i videoen nedenfor

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P