Premier League

Medie: United forhandler ikke om Kane eller Mbappé – fokus er kun på Højlund

Manchester United er blevet sat i forbindelse med nogle af fodboldens allerstørste angribere - men de vil have Rasmus Højlund.

Manchester Uniteds fokus er at hente Rasmus Højlund - ikke Kylian Mbappé eller Harry Kane.
Foto: Borut Zivulovic/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Kylian Mbappé og Harry Kane.

Det er unægteligt to af verdens absolut bedste angribere, og det er svært at forestille sig en klub, som ikke ville prise sig lykkelige over at råde over dem.

Alligevel er det ikke hverken den franske eller den engelske angriber, som Manchester United fokuserer på at hente denne sommer – det er i stedet en dansk angriber.

Således skriver transferjournalisten Fabrizio Romano, at trods vedvarende rygter om Harry Kane og Kylian Mbappé til Manchester United, så er der ikke noget om snakken – der er ingen forhandlinger.

Den engelske storklub skulle i stedet være i fuld færd med at forberede et officielt bud på Rasmus Højlund, efter der tidligere er blevet berettet om, at Manchester United har fået afvist et bud på 260 millioner kroner.

Også en anden franskmand, Randal Kulo Muani, skulle have været inde i billedet, men Manchester United har altså angiveligt også her vurderet, at det er bedre givet ud at jagte Rasmus Højlund.

Medie: Så meget vil Manchester United betale for Højlund

Rasmus Højlund står i skrivende stund noteret for 10 mål og fire assists i 34 kampe for Atalanta, hvor han er på kontrakt frem til sommeren 2027.

I artiklen ovenfor kan du læse mere om, hvor meget Atalanta kræver for den 20-årige angriber – og hvor meget Manchester United er villige til at betale.

I videoen nedenfor kan du se nogle af Christian Eriksens bedste øjeblikke i Manchester United-trøjen, siden han forrige sommer skiftede dertil

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P