Mål og Highlights: Se hattrick-helten Nuamah smadre Viborg og sikre FC Nordsjælland åbningssejr

Sidste sæsons Superliga-sølvvindere, FC Nordsjælland, kom godt fra land i den nye sæson med sejr over Viborg. Se mål og highlights fra kampen her.

Ernest Nuamah gør det til 2-1 mod Viborg.

Det blev ren Ernest Nuamah-show på Right to Dream Park, da FC Nordsjælland åbnede Superliga-sæsonen med en 4-1-sejr over Viborg.

Viborg kom ellers godt fra land, da de efter 10 minutter kom foran ved Mads Søndergaard Clausen, men herefter stjal Nuamah scenen og scorede tre gange i streg, hvoraf den sidste scoring var et sandt drømmemål.

I det 89. minut udbyggede Benjamin Nygren føringen til 4-1, og FC Nordsjælland slutter altså første Superliga-spillerunde i 2023/24-sæsonen på førstepladsen.

Du kan se mål og højdepunkter fra kampen efter reklamen!

FC Nordsjælland 0-1 Viborg (Mads Søndergaard Clausen, 10′):

FC Nordsjælland 1-1 Viborg (Ernest Nuamah, 30′):

FC Nordsjælland 2-1 Viborg (Ernest Nuamah, 45+4′):

FC Nordsjælland 3-1 Viborg (Ernest Nuamah, 59′):

FC Nordsjælland 3-1 Viborg (Ingvartsen får annulleret debut-mål, 62′):

FC Nordsjælland 4-1 Viborg (Benjamin Nygren, 89′):