Europæisk Fodbold

To danske matchvindere i Norge: Gammelby og Reese blev afgørende for Ham-Kam og Haugesund

Der var hele to danske matchvindere denne søndag i den norske Elitserie, hvor Jens Martin Gammelby og Søren Reese slog til.

Gammelby og Reese matchvindere
Foto: Christoffer Andersen/NTB/Ritzau Scanpix

Der har været godt gang i danskerne i Norge denne søndag.

Således nettede den tidligere AGF’er, Albert Grønbæk, to gange for sin klub, Bodø Glimt, og var dermed en afgørende faktor i klubbens 5-2-sejr mod Sandefjord.

Men Albert Grønbæk var ikke den eneste dansker i fokus i Norge i dag. Faktisk var der hele to danskere i rollen som matchvinder i den bedste norske liga søndag.

Således blev den tidligere Silkeborg IF- og Brøndby IF-spiller, Jens Martin Gammelby, og den tidligere Viborg FF- og FC Midtjylland-spiller, Søren Reese, afgørende for sejrene for deres respektive mandskaber.

I opgøret mellem Ham-Kam og Stabæk tippede Jens Martin Gammelby balancen i Ham-Kams favør, da han dybt inde i dommerens tillægstid krøllede bolden i kassen på en flot afslutning fra distancen til 3-2.

I kampen mellem Haugesund og Lillestrøm blev der blot scoret et mål, og det var med Søren Reese som afsender.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Både Ham-Kam og Haugesund er en del af bundkampen i den norske Elitserie, og derfor var begge danskeres scoringer vigtige.

Jens Martin Gammelbys scoring sendte således Ham-Kam væk fra stregen, hvor klubben i skrivende stund holder sig lige på den gode side af nedrykningsstregen, mens Søren Reese bidrog til, at Haugesund nu har syv point ned til nedrykningspladserne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P