3F Superligaen

Randers-chef bekræfter snarlig transfer: Vi skal forstærke os på midtbanen

Randers FC's cheftræner, Rasmus Bertelsen, bekræfter, at man fortsat er på jagt efter en fuldgyldig erstatning for Lasse Berg Johnsen.

Randers FC jagter ny midtbanespiller
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Randers FC har i dette transfervindue mistet en af klubbens bærende spillere på den centrale del af midtbanen.

Således skiftede den 23-årige nordmand, Lasse Berg Johnsen, for et par uger siden Superligaen og Randers FC ud med Allsvenskan og Malmö FF.

Få dage senere kunne klubben offentliggøre, at man har hentet den transferfrie Mads Albæk til klubben, som også dækker den centrale del af midtbanen, men det stopper ikke her. Det bekræfter Randers FC’s cheftræner Rasmus Bertelsen over for Discovery+.

Efter Randers FC’s uafgjorte resultat i sæson-åbneren mod OB kunne den 39-årige Randers-træner fortælle, at jagten på en fuldgyldig erstatning efter Lasse Berg Johnsen fortsat er i fuld gang i det kronjyske.

– Der er jo nogle ting, som man arbejder på i et transfervindue, som ikke altid lykkes, og der må vi sige, at vi halter lidt bagefter lige på den position. Så vi er gået lidt længere ned på listen og kigger lidt andre steder hen end til at starte med. Men vi ved, at det er noget, som vi skal adressere, og vi har også nogle gode navne på listen lige nu, fortæller Rasmus Bertelsen og fortsætter:

– Ja, det må man sige (at jagten på en midtbanespiller er i fuld gang, red.). Jagten på en ny seks’er er ikke slut. Der kommer til at ske noget inden at transfervinduet lukker i slutningen af august, men om det lige bliver inden for en uge eller to, det må vi se.

Mål og Highlights: Dramatisk afslutning sikrede Randers FC remis mod OB

Randers FC spillede søndag eftermiddag den første Superliga-kamp i denne sæson, da kronjyderne gæstede Nature Energy Park og OB.

Her så Hestene længe ud til at måtte rejse hjem med et nederlag i bagagen, men i de absolut døende minutter fik Hugo Andersson sikret et uafgjort resultat.

Læs meget mere om dette og se highlights fra opgøret i artiklen ovenfor

Følg Campo på Facebook

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P