3F Superligaen

Ny Brøndby-spiller blev overbevist om at skifte: Det var sød musik i mine ører!

Jacob Rasmussen blev overtalt til et skifte til Brøndby IF, da snakken med Jesper Sørensen og Carsten V. Jensen faldt på noget helt bestemt.

Jacob Rasmussen debut
Foto: brondby.com.

Jacob Rasmussen er efter en årrække i udlandet vendt hjem til Danmark igen.

Efter ophold i Schalke, St. Pauli, Rosenborg, Empoli, Fiorentina, Erzgebirge Aue, Vitesse og Feyenoord har Jacob Rasmussen nu sikret sig tilværelsen i Brøndby IF. Og det glæder han sig over.

Før søndagens Superliga-opgør mellem Silkeborg IF og Brøndby IF blev Jacob Rasmussen spurgt ind til, hvad der blev udslagsgivende for, at han valgte at skifte til Brøndby. Og her var Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, og klubbens fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, afgørende.

Det var nemlig sød musik i ørerne for Jacob Rasmussen, da snakken mellem parterne faldt på det danske mesterskab. Det fortæller han til Viaplay.

– Det var et fint match for både mig og for Brøndby lige nu. Efter at have snakket med både træner og sportsdirektør, så synes jeg egentlig, at det var en fin løsning for mig.

– Brøndby fik sagt, at vi vil spille med om mesterskabet, og da de fik sagt det, så var det jo som sød musik i mine ører. Og så passede det hele meget fint, lyder det fra Jacob Rasmussen.

CV forventer mere aktivitet på transfermarkedet… men: Brøndby er ikke førstevælgere

Den 26-årige Jacob Rasmussen har fået sin fodboldopdragelse i OB’s ungdomssystem, men skiftede i en ung alder til tyske Schalke 04.

Siden har han repræsenteret et hav af klubber i udlandet. På CV’et har han 65 kampe fra den hollandske Æresdivision, 20 kampe fra den norske Elitserie, 14 kampe i 2. Bundesligaen og 14 kampe i Serie A.

Jacob Rasmussen og Brøndby IF har indgået en aftale, der løber frem til sommeren 2027.

Se hele interviewet med Jacob Rasmussen i videoen øverst i artiklen

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P