Premier League

Medie: Så meget vil Manchester United betale for Højlund

Manchester United og Atalanta står overfor hinanden i en priskrig om Rasmus Højlund. Her er prisen, som United er villige til at betale.

Hvor meget vil Manchester United betale for Højlund?
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

70 millioner euro – eller i omegnen 520 millioner kroner.

Så meget kræver den italienske Serie A-klub, Atalanta, angiveligt for sin danske angrebskomet, Rasmus Højlund – en pris som skulle være det, der lige nu står i vejen for en transfer.

Højlund og Manchester United skulle nemlig være så godt som enige om de personlige vilkår i aftalen, og derfor mangler kun de endelige forhandlinger klub til klub. Meget tyder dog på, at Manchester United ikke skulle være villige til at betale 70 millioner euro for Rasmus Højlund.

I stedet har klubben angiveligt forsøgt at tilbyde forskellige spillere i bytte for Højlund, men uden succes.

Derfor ser det nu ud til, at de to klubber skal få enderne til at mødes med et konkret beløb, hvis transferen skal falde på plads. Og her har Manchester United angiveligt lagt sig fast på et maksimumbeløb. Det beretter Sky Sports.

Mediet beretter således, at Manchester United skulle være villige til at betale et maksimumbeløb på omkring 60 millioner euro for Højlund – svarende til omkring 450 millioner kroner. Sammenlignes det med Atalantas prisønske på 520 millioner kroner, så er der altså en vis prisforskel at spore.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Men konkurrence fra andre klubber og en transferdeadline, der så småt kommer tættere på skulle dog også gøre, at United kan blive nødt til at gå på kompromis med sit prisønske.

Ifølge Football Insiders United-kilde skulle Manchester United derfor potentielt set alligevel være villige til at betale op imod 60 millioner pund for Højlund – svarende til omkring 515 millioner kroner.

Bliver prisen i det leje, vil klubben dog i første omgang undersøge muligheden for at hente Eintracht Frankfurt-profilen, Randal Kolo Muani, i stedet. Og samtidig vil det angiveligt også kræve, at klubben sælger en spiller eller to for at få det hele til at gå op, da man allerede har brugt betragtelige summer på spillere som Mason Mount og André Onana.

Manchester United skulle være opsatte på at lande en aftale snarest, da flere andre storklubber – heriblandt Tottenham og Paris Saint-Germain – skulle have meldt deres interesse for Rasmus Højlund.

Rasmus Højlund står i skrivende stund noteret for 10 mål og fire assists i 34 kampe for Atalanta, hvor han er på kontrakt frem til sommeren 2027.

Uniteds nye målmand i ekstase: Jeg har arbejdet hele mit liv for dette

Manchester United forlængede forleden aftalen med Marcus Rashford, som Rasmus Højlund potentielt set skal spille sammen med i fremtiden. Se nogle af de bedste Rashford-mål i videoen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P