3F Superligaen

Medie: Brøndby-emne indgiver transferønske

Brøndby IF er på jagt efter en ny keeper, og nu skulle en af klubbens topkandidater have meldt sit ønske om et skifte til de blå-gule.

Odd sender modbud til Brøndby IF om Leopold Wahlstedt.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Hvem bliver ny Brøndby IF-keeper?

Salget af Mads Hermansen, der de seneste par år har været førstevalget mellem stængerne på Vestegnen, har efterladt et hul i Brøndbys bagerste geled.

Og selvom Thomas Mikkelsen søndag aften leverede stort i målet for Brøndby IF, da vestegnsklubben sejrede mod Silkeborg IF, så tyder alt på, at klubben skal have nyt blod på målmandsposten.

Her har Viborg FF’s Lucas Lund og norske Odd’s Leopold Wahlstedt været kraftigt rygtet til klubben. Og nu skulle en af ovenstående spillere offentligt have udtrykt sit ønske om et skifte til Brøndby IF.

Ifølge det norske medie, Nettavisen, så slog Leopold Wahlstedt søndag aften fast, at han altså vil til Brøndby. Det udtalte den 24-årige målmand over for den norske presse søndag aften, efter Odd’s 2-1-sejr mod Vålerenga i Elitserien.

– Jeg har givet klubben besked om, hvad mit standpunkt er, sagde han til den fremmødte presse efter opgøret med henvisning til, at han ønsker at komme til Brøndby IF snarest muligt.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det tyder altså på, at et Wahlstedt-skifte til Brøndby så småt nærmer sig. Mediet beretter dog, at Odd skulle have et ønske om at få en afløser på plads, inden at keeperen skifter til Brøndby.

B.T. kunne lørdag fortælle, at Odd angiveligt skulle være villige til at acceptere en transfer, hvis prisen kan lande et sted mellem 5,3 og 5,9 millioner kroner. Det forholdsvis lave beløb skyldes, at Wahlstedt har kontraktudløb med klubben til årsskiftet.

Den 24-årige svensker står i alt noteret for 67 førsteholdskampe i Odd. Her har han formået at holde buret rent i 19 kampe.

For nuværende er det Thomas Mikkelsen, der er førstevalg i Brøndby IF, og søndag præsterede han stort i Brøndbys sejr mod Silkeborg IF. Se alle hans bedste redninger i videoen nedenfor

Glad Vallys storroser holdkammerat: Hvorfor leder vi efter en ny keeper?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P