Mål og Highlights: Debutant-mål og rødt kort – drama i Aarhus da AGF besejrede Vejle

Der var godt med drama, da AGF søndag åbnede Superliga-sæsonen mod oprykkerne fra Vejle. Se mål og highlights fra opgøret her.

Tobias Bech bringer AGF på 1-0 mod Vejle.

Superliga-bolden ruller atter igen, og i søndagens tidlige opgør var det blevet AGF og oprykkerne fra Vejles tur til at indlede sæsonen på Ceres Park i Aarhus.

I regnen over Aarhus fik Tobias Bech debut for AGF, og det skulle vise sig at blive en drømmedebut. Efter blot 23 minutters spil kunne Bech således åbne AGF-målkontoen og bringe AGF på 1-0 på et drop og en ripost fra Vejle-keeper, Nathan Trott.

I anden halvleg skulle Vejle forsøge sig med et comeback, men den mission blev alt andet lige lidt sværere, da den blot 19-årige Tobias Lauritsen fik rødt kort efter en times spil. Herefter dominerede AGF, men Vejle kom med en god slutspurt, hvor man blandt andet fik sendt bolden på træværket. Det blev dog ikke til flere mål i opgøret, og AGF kunne således fejre sejren med sine mange fans, mens Vejle-spillerne måtte rejse slukøret hjem.