Grønbæk blev dobbeltmålscorer i Bodø/Glimts comebacksejr

Den tidligere AGF'er leverede to mål, da Sandefjord blev besejret i den bedste norske række.

Den tidligere AGF'er Albert Grønbæk spillede en hovedrolle, da Bodø-GLimt vandt over Sandefjord.

Albert Grønbæk har gang i fremragende sæson i Norge, hvor han senest havde en hovedrolle i Bodø/Glimts 5-2-sejr over Sandefjord.

Inden kampen modo Sandefjord havde den tidligere AGF-profil scoret fem mål i den norske Eliteserie for Bodø/Glimt. Den totat udbyggede han søndag.

Allerede efter ni minutter bragte han gæstende Bodø/Glimt i front. Føringen holdt dog ikke mere end to minutter og efter 21 minutter var Sandefjord i front med 2-1.

Efter 33 minutter udlignede Amahl Pellerino fra straffesparkspletten, inden han lagde op til Albert Grønbæks andet føringsmål i kampen til 3-2 kort før pausen.

Efter 75 minutter udbyggede Faris Pemi for Bodø, inden indskiftede Ulrik Saltnes endegyldigt lukkede kampen med Bodøs femte mål med to minutter igen.

Den tidligere Lyngby-spiller Adam Sørensen kom på banen til kampens sidste otte minutter for vinderholdet.

Dermed ligger Bodø/Glimt suverænt i spidsen af Eliteserien med 11 point ned til de nærmeste forfølgere Tromsø, der har spillet en kamp mindre.