3F Superligaen

CV forventer mere aktivitet på transfermarkedet… Men: Brøndby er ikke førstevælger

Brøndbys sportsdirektør vil gerne forstærke holdet, men erkender samtidig, at det kan være svært at finde spillere, der reelt kan forbedre truppen.

Brøndbys sportsdirektør vil gerne forstærke holdet, men erkender samtidig, at det kan være svært at finde spillere, der reelt kan forbedre truppen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby har forstærket truppen denne sommer, men samtidig har klubben også taget afsked med en markant profil.

Jacob Rasmussen er kommet ind til forsvaret, og sidste sæsons bedste spiller i sidste sæson Mads Hermansen er taget til Leicester.

Det efterlader et hul på målmandsposten, som Brøndbys sportsdirektør Carsten V. Jensen vil udfylde. Han er dog tidligere blevet beskyldt for at handle for sent på transfermarkedet, men det er der en god grund til, siger han til Viaplay:

– Dynamikken i vinduet. Brøndby er ikke førstevælgere. Det er man bare ikke. De spillere, som er dygtige nok til at gøre Brøndby endnu bedre, er også attraktive andre steder, forklarer CV.

– Så er det at markedet skal finde sig selv i den periode, det nu varer, hvor klubber og spillere skal finde hinanden, og så må vi slå til på et andet tidspunkt.

– Det handler om at have is i maven og skynde sig på samme tid, afslutter han.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Brøndby er i transfermarkedet blevet rygtet sammen med målmænd som Viborgs Lucas Lund, svenske Leopold Wahlstedt og ingen ringere end Kasper Schmeichel.

CV afviser dog at kommentere på rygterne.

Brøndby-profil vil oftere på tavlen: 15-20 mål ville være fedt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P