3F Superligaen

Ærlig Brøndby-chef: Silkeborg var bedre end os

Brøndby IF sejrede mod Silkeborg IF i sæson-åbneren, men ifølge Brøndby-cheftræner, Jesper Sørensen, var det ikke ligefrem en fortjent sejr.

Jesper Sørensen mener ikke at Brøndby-sejren mod Silkeborg var fortjent.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Brøndby IF sikrede sig søndag aften de første tre point i denne sæson, da klubben mødte Silkeborg IF i sæson-åbneren.

Her sejrede de blå-gule fra Vestegnen med 2-1 – en sejr der blev hevet hjem med hiv og sving og flere superredninger af Brøndby-keeperen, Thomas Mikkelsen.

Derfor var det naturligvis en glad Brøndby-cheftræner i form af Jesper Sørensen, der mødte op i Onside-studiet efter kampen. Han erkender dog, at det ikke ligefrem var en fortjent sejr til Brøndby.

Brøndby IF havde det nemlig svært på kunstgræsbanen på Jysk Park mod et Silkeborg-mandskab, der skabte flere gode chancer for at score.

– Vi håber selvfølgelig, at det bliver givtigt og godt, at vi har fået en god sæsonstart. Vi vidste godt, at vi skulle et svært sted hen at spille. Silkeborg på hjemmebane, det er et godt hold. Så jeg håber, at det kommer til at give os noget luft under vingerne.

– Vi lavede en del fejl i vores omgang med bolden. Og jeg synes, at vi egentlig ikke rigtig spiller med den kvalitet, som jeg havde håbet på, at vi kunne gøre. Desværre giver vi for mange chancer væk, og derfor skal jeg heller ikke stå her og sige, at vi var det bedste hold. I dag giver vi bekymrende mange chancer væk, og det skal vi selvfølgelig have rettet op på, fortæller Jesper Sørensen til Viaplay.

Glad Vallys storroser holdkammerat: Hvorfor leder vi efter en ny keeper?

Brøndby IF spiller første hjemmekamp i denne sæson, når klubben tager imod OB i anden spillerunde af Superliga-sæsonen.

Det sker på søndag klokken 18:00, og kampen kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Se hele interviewet med Brøndby-cheftræneren i videoen øverst i artiklen

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P