3F Superligaen

Ærgerlig Vejle-stopper roser sine holdkammerater: Vi fighter helt vildt i dag

Oliver Provstgaard var ærgerlig efter Vejles nederlag til AGF, men var dog godt tilfreds med holdkammeraternes indsats.

Vejles Oliver Provstgaard efter AGF-nederlag.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Vejle Boldklub er tilbage i Superligaen.

Søndag eftermiddag var det så tid til første kamp i den nye sæson, hvor Vejle-spillerne tog turen til Aarhus, hvor AGF ventede.

Her blev det til et 1-0-nederlag for Vejle, men selvom spillerne må rejse hjem uden point i bagagen, så var den unge Vejle-stopper, Oliver Provstgaard, godt tilfreds med sine holdkammeraters indsats.

I et interview med Viaplay efter søndagens opgør sendte den 20-årige Vejle-stopper således store roser mod holdkammeraterne, som han mener fightede efter bedste evne mod AGF.

– Vi mangler lige det sidste touch på den sidste tredjedel. Men stor ros til hele holdet. Vi fighter helt vildt i dag – også selvom vi er en mand i undertal. Så stor ros til hele holdet, selvom vi taber i dag. Det var slet ikke så skidt, siger Provstgaard, inden han sætter nogle perspektiver på dagens modstander fra AGF.

– Vi er slet ikke overrasket (over niveauet i Superligaen og AGF, red.). Jeg synes godt, at vi kan være med, men det handler om at tilvænne sig det lidt højere tempo. I dag synes jeg, at vi har en masse chancer, som er lige ved at blive til mål. Så vi skal bare hjem og knokle videre til næste weekend.

Mål og Highlights: Debutant-mål og rødt kort – drama i Aarhus da AGF besejrede Vejle

Oliver Provstgaard og Vejle Boldklub skal allerede i aktion igen på lørdag, hvor der venter en svær hjemmekamp mod de forsvarende mestre fra F.C. København.

Se hele interviewet med Oliver Provstgaard i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P