3F Superligaen

Skuffet Lyngby-træner efter FCK-nederlag: Jeg er rasende

Lyngby-cheftræner, Freyr Alexandersson, var rasende over de mål, holdet indkasserede imod FCK, og mener, at hans hold fortjente at få point.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

De forsvarende mestre fra F.C. København åbnede lørdag Superliga-sæsonen med en 2-1-sejr mod Lyngby BK.

Selvom det lyder som en fin præstation for Lyngby, som i sidste Superliga-sæson overlevede sensationelt i sidste spillerunde, så var det en skuffet cheftræner i form af Freyr Alexandersson, der efter opgøret mødte Discovery+-eksperterne.

Han mente nemlig, at Lyngby-mandskabet havde fortjent bedre i en kamp, hvor Lyngby havde flere store chancer og samtidig fik annulleret et mål af VAR for en snæver offside.

– Det var en fremragende præstation. Jeg synes, at vi leverer en fantastisk indsats. Vi får de chancer, som vi kan håbede på at få – og måske lidt mere end det.

– De mål, vi indkasserer, er jeg rasende over. Vi må ikke indkassere mål efter hjørnespark og så det straffe… Men det er, som det er. Ellers skaber de (FCK, red.) ikke så meget. Det er selvfølgelig et fantastisk fodboldhold og har også sine perioder, men jeg er skuffet og træt af, at vi ikke som minimum fik ét point i dag.

– Hvis vi skal flytte os som klub og komme endnu tættere på de her top seks-otte hold, så skal vi i hvert fald have point i den her kamp. Vi skal have noget ud af den kamp her.

Lyngby-chef åbner for tilgang af islandsk stjerne: Sigurdsson kommer måske og træner med

Lyngby får mulighed for at komme tilbage på sejrskurs, når den igen står på Superliga-bold i næste weekend.

Her skal de kongeblå ud på en længere bustur til det midtjyske, hvor Viborg FF venter på Energi Viborg Arena.

Se den samlede Superliga-stilling herunder

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P