3F Superligaen

PC om muligt Grabara-skifte: Han koster rigtig mange penge!

Skifter Kamil Grabara klub denne sommer? Og kan Theo Sander tage over efter ham? Peter Christiansen giver svaret.

Skifter Kamil Grabara til sommer?
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

F.C. København har i sommerens transfervindue hentet Theo Sander i AaB.

Som det ser ud nu, så er Løvernes klare førstevalg mellem stængerne polske Kamil Grabara, som i den seneste sæson præsterede stort i hovedstadsklubben.

Og de store præstationer har også bragt interesse med sig. Således har Grabara skabt interesse hos en række europæiske topklubber denne sommer.

Men hvad skal der egentlig til for, at Grabara skifter fra F.C. København denne sommer? Det svarede FCK’s sportsdirektør Peter ‘PC’ Christiansen Viaplay på, da klubben lørdag mødte Lyngby.

Og her slog han igen fast, at det bliver dyrt, hvis interesserede klubber vil have fingrene i den 24-årige målmand.

– Det er jo også et scenarie, selvfølgelig er det dét (at Grabara bliver solgt, red.). Vi har rigtig mange gode spillere, og der er interesse for mange af dem. Så det er jo ikke kun Kamil (Grabara, red.), der har spillet godt i sidste sæson.

– Men vi kigger på det løbende. Og de klubber, der kommer, de ved også, at de skal bruge rigtig mange penge for at få spillerne ud af F.C. København, siger Peter Christiansen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Skifter Kamil Grabara klub denne sommer, står FCK tilbage med den unge Theo Sander, som for nuværende må tage sig til takke med en plads på bænken.

Men er han klar til, at overtage efter Grabara med det samme? Det gav PC ligeledes et svar på.

– Ja, det er også en mulighed (at Theo Sander kan blive førsteholdsmålmand for FCK, hvis Grabara skifter klub, red.). Men grunden til vi også har hentet ham ind nu, det er jo, at vi har haft et hul i målmandsteamet, efter Kalle Johnsson gik ud.

– Men det er klart, hvis Kamil forsvinder – skulle det ske – så kommer der også en målmand mere ind, siger PC til Viaplay.

Mål og Highlights: Se F.C. København sejre i sæson-åbneren mod Lyngby BK

F.C. København åbnede Superliga-sæsonen med en sejr mod Lyngby BK. Læs mere om opgøret i linket ovenfor.

Næste opgør for FCK er mod islandske Breidablik, som Løverne møder i kvalifikationen til Champions League. Første af to opgør spilles på udebane den 25. juli med kampstart klokken 21:15. Opgøret kan ses på TV3+ og Viaplay.

Se Viaplays interview med Peter Christiansen i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P