3F Superligaen

Medie: Brøndbys keeper-jagt fortsætter – hæver buddet

Der er for alvor gang i jagten på en ny keeper i Brøndby IF, hvor buddene angiveligt skiftevis sendes mod Lucas Lund og Leopold Wahlstedt.

Brøndby keeper-jagt
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er gang i den på Vestegnen i disse dage.

Superliga-klubben Brøndby IF er på intens keeper-jagt, efter at klubben valgte at sælge det normale førstevalg mellem stængerne, Mads Hermansen, til engelske Leicester City.

To målmænd skulle være på blokken hos Brøndby IFs fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, og det er Viborg FF’s Lucas Lund og Odd’s svenske keeper, Leopold Wahlstedt. Brøndby har angiveligt budt på begge, men har også fået afslag fra begge spillernes klubber.

Lørdag aften kom det i Ekstra Bladet frem, at Brøndbys bud på 12 millioner kroner for Viborgs Lucas Lund var endt i et transfer-kollaps af de større.

Og ligesom det har været tilfældet før, så har klubben nu angiveligt rettet blikket mod Leopold Wahlstedt i stedet. Det skriver B.T. sent lørdag aften.

Mediet beretter således, at Brøndby IF igen lørdag har sendt et bud afsted på svenske Leopold Wahlstedt. Buddet skulle denne gang lyde på 3,3 millioner danske kroner, men skulle ligesom det indledende bud på 2,6 millioner danske kroner være blevet afvist af Odd.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det oplyses i samme forbindelse, at Odd angiveligt skulle være villige til at acceptere en transfer, hvis prisen kan lande et sted mellem 5,3 og 5,9 millioner kroner.

I forhold til Lucas Lund og Viborg FF så skulle et par ekstra millioner også ifølge B.T. kunne gøre forskellen på, om transferen bliver en realitet eller ej.

Med et muligt transfer-kollaps mellem Viborg FF og Brøndby IF samt endnu et afvist bud på Leopold Wahlstedt står Brøndby nu fortsat uden en fuldgyldig erstatning for Mads Hermansen.

I stedet bliver det formentligt enten rutinerede Thomas Mikkelsen eller unge Jonathan Ægidius, der kommer til at vogte de blå-gules bur i søndagens Superliga-åbner mod Silkeborg IF.

Kampen fløjtes op klokken 18:00 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P