Mål og Highlights: Se Lionel Messis magiske frisparksperle i overtiden for Inter Miami

Lionel Messi har fået sin officielle debut i Inter Miami, og argentineren markerede den ved at blive matchvinder, efter han sparkede et frispark op i krogen i overtiden.

Lionel Messi scorede i sin debut for Inter Miami mod Cruz Azul i Leagues Cup.
John David Mercer/Reuters/Ritzau Scanpix

Lionel Messi åbnede målkontoen i Inter Miami, som ingen andre kan.

Den argentinske troldmand fik sin officielle debut for sin nye klub i Leagues Cup-kampen imod mexikanske Cruz Azul, da han blev skiftet ind efter 54 minutter.

Hverken Messi eller Barca-kammeraten Sergio Busquets kunne dog forhindre mexikanerne i af udligne Miamis 1-0-føring fra første halvleg efter 65 minutter.

Dermed så det ud til, at Inter Miami måtte nøjes med uafgjort indtil holdet fik et frispark på kanten af feltet efter 94 minutter.

Her var der selvfølgelig kun én mand, der kunne tage sparket. Som vi har set så mange gange før, gik Lionel Messi til bolden og sparkede bolden over muren og op i hjørnet til 2-1.

Inter Miami 1-0 Cruz Azul (Robert Taylor, 44′)

Inter Miami 1-1 Cruz Azul (Uriel Antuna, 65′)