Mål og Highlights: Se F.C. København sejre i sæson-åbneren mod Lyngby BK

F.C. København lagde lørdag eftermiddag fra land i Superliga-sæsonen med en sejr på udebane mod Lyngby BK. Se alle mål og highlights i artiklen.

FCK vinder mod Lyngby

Lyngby BK og F.C. København stødte lørdag eftermiddag sammen i klubbernes første Superliga-kamp i denne sæson.

På et propfyldt Lyngby Stadion kunne hjemmefansene bryde ud i jubel allerede efter 15 minutter. Her fik hjemmeholdets Alfred Finnbogason nemlig sendt bolden i kassen til det, der lignede et tidligt føringsmål mod de forsvarende mestre.

Fansene måtte dog sætte sig slukøret ned kort efter. Målet blev nemlig set igennem ude i VAR-vognen, og her blev scoringen annulleret på baggrund af en snæver offside.

I stedet var det gæsterne fra F.C. København, der skulle komme på tavlen først. Et vellykket hjørnespark havnede i pandebrasken på den unge centrale stopper, Valdemar Lund, og han kunne sikkert heade løverne i front kort før pausefløjt.

Efter pausen åbnede Lyngby BK fint, hvor Kolbeinn Finnsson blandt andet var tæt på at sende de kongeblå tilbage i opgøret. Men kort efter gik det igen galt for hjemmeholdet.

Lyngby BK’s Tobias Storm kom klodset ind i en tackling i eget felt og nedlagde FCK’s Kevin Diks. Det blev takseret til et straffespark af kampens dommer, Sandi Putros, og det tog Diogo Goncalves sig sikkert af. 2-0 til F.C. København.

Lyngby BK havde flere gode chancer i opgøret, men FCK-keeper, Kamil Grabara, holdt ad flere omgange lørdagslukket. Omkring 20 minutter før tid fik hjemmeholdet dog endelig prikket hul på mål-bylden. Alfred Finnbogason spillede bande med stolpen og fik derefter selv sendt bolden i kassen.

Flere mål blev det dog ikke til i opgøret, selvom Lyngby pressede gevaldigt på til sidst. Kampen blev fløjtet af ved stillingen 2-1 til de forsvarende mestre fra F.C. København.