3F Superligaen

Lyngby-chef åbner for tilgang af islandsk stjerne: Sigurdsson kommer måske og træner med

Der kan muligvis snart være en tilgang af de helt store på plads i Lyngby. I hvert fald afviser cheftræner, Freyr Alexandersson, ikke, at Gylfi Sigurdsson snart skal træne med i klubben.

Gylfi Sigurdsson skal træne med i Lyngby
Foto: Michael Regan/Reuters/Ritzau Scanpix

Lyngby skal udvikle sig og måske hente en profil ind til offensiven.

Sådan lød meldingen til Discovery+ fra cheftræner, Freyr Alexandersson, efter dagens Lyngby-nederlag til F.C. København i klubbens første kamp i sæsonen.

Før opgøret åbnede Alexandersson en smule op for, at det ville være et drømmescenarie, hvis man kunne hente den islandske stjerne med fortid i Everton, Swansea og Tottenham, Gylfi Sigurdsson, til klubben. Det var dog mere en drøm end en realitet.

Men selvom Alexandersson mener, at det er usandsynligt, så åbnede han en smule mere op for muligheden efter opgøret. Og her lød meldingen, at Sigurdsson potentielt skal træne med inden længe.

– Hvis Gylfi Sigurdsson stod her, så ville han løfte meget for os. Ingen tvivl om det. Men vi er slet ikke i nærheden af det lige nu. Jeg kender Gylfi godt, og han kender Alfred (Finnbogason, red.) godt. Vi har snakket sammen, og han kommer måske og træner med os på et tidspunkt, og så tager vi det derfra. Lige nu er det ikke så realistisk, men det kan måske lade sig gøre, indleder Alexandersson til Discovery+ og fortsætter:

– Men det er slet ikke der, vi er lige nu. Lige nu er der snak mellem mig og ham. Hvad passer bedst til ham? Hvad har han behov for? Han er jo 33 år gammel og har gået igennem en svær periode i sit liv. Jeg synes jo, at han har behov for mig, men det skal han jo også synes. Det skal gå begge veje.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Gylfi Sigurdsson har siden juli 2021 været undersøgt for en sag om seksuelt overgreb på en mindreårig, hvorfor han har stået uden kontrakt siden sit kontraktudløb i Premier League-klubben, Everton.

Han er dog sidenhen blevet frikendt for anklagerne og kan derfor være på vej tilbage til fodboldverdenen.

Han står i alt noteret for 318 kampe i Premier League i karrieren. Her har han scoret 67 mål og leveret 52 assist. Derudover har han spillet 78 landskampe for Island.

Se ét af Gylfi Sigurdssons mange mål for Everton i videoen nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P