Serie A

Giuseppe Rossi indstiller karrieren

Den tidligere Manchester United og Villareal-spiller, Giuseppe Rossi, har lørdag aften meldt ud på sin Instagram, at han stopper karrieren som aktiv fodboldspiller.

Guiseppe Rossi går på pension
Foto: Guiseppe Rossi går på pension

Støvlerne lægges på hylden.

Sådan lyder meldingen på Instagram fra den tidligere Villareal og Manchester United-spiller, Giuseppe Rossi, lørdag aften.

Dermed står det klart, at en lang og flot karriere som aktiv fodboldspiller er ovre for den 36-årige italiener, som senest har været på kontrakt i den italienske Serie C-klub SPAL.

I en længere besked på sin Instagram fortæller Rossi, at han forlader spillet fredfyldt og med en rygsæk fyldt med gode oplevelser.

– I dag (lørdag, red.) annoncerer jeg mit karrierestop fra dette smukke spil. Det har været en uforglemmelig rejse, hvor alle mine drømme blev til virkelighed, og mit liv er fuldendt.

– Alt, hvad jeg ønskede, var at blive den bedste spiller. Jeg dedikerede alt, og det krævede blod, sved og tårer. Jeg kan forlade dette spil fredfyldt, da jeg ved, at jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at opnå mine mål, skriver han blandt andet og takker samtlige klubber, han har været i.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I en lang og flot karriere var Giuseppe Rossi blandt andet forbi klubber som Celta Vigo, Fiorentina, Newcastle, Manchester United og Villareal.

I sidstnævnte klub opnåede Rossi flest førsteholdskampe. Her blev det til 192 af slagsen med 82 mål og 25 assists til følge.

Foruden en flot klubkarriere blev det også til 30 kampe for det italienske landshold, hvor han sendte syv mål i kassen for sit land.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P