Premier League

Drømmestart: Frøkjær nettede to gange for Preston mod Aberdeen

Mads Frøkjær har fået en god start på tilværelsen i engelske Preston North End, hvor han i sin anden kamp for klubben scorede to mål.

Mads Frøkjær Preston mål
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det er ikke mere end 11 dage siden, at Mads Frøkjær officielt skiftede OB ud med engelske Preston.

Alligevel har den 23-årige offensive midtbanespiller allerede sat sit præg på den engelske Championship-klub.

Onsdag fik han sine første minutter i benene i Preston, da han spillede 55 minutter i træningskampen mod Ipswich, og denne lørdag var han i aktion igen, da klubben mødte skotske Aberdeen i en træningskamp. Og her gjorde danskeren for alvor sit indtog i klubben.

Preston sejrede i opgøret mod Aberdeen med 2-0, og her var det Mads Frøkjær, der stjal rampelyset. Begge Preston-målene blev således sendt i kassen af Mads Frøkjær, der altså blev matchvinder i sin bare anden optræden for klubben.

Frøkjær startede på banen i opgøret og allerede efter syv minutters spil var han på pletten for første gang. Med et langskud fra kanten af feltet satte han den ind i netmaskerne uden chance for keeperen.

Blot elleve minutter senere var Mads Frøkjær så igen på spil, hvor han med en flad afslutning fik sendt 2-0-målet i kassen.

Mads Frøkjær fik omkring en times spil på banen i sin blot anden kamp for Preston North End. Frøkjær og Preston åbner sæsonen den 5. august, hvor klubben på udebane møder Bristol City

Se Mads Frøkjærs første kasse i Preston-trøjen i videoen nedenfor

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P