3F Superligaen

Medie: Brøndby meget tæt på ny målmand – her er prisen

Brøndby IF solgte tirsdag Mads Hermansen til Leicester City. Nu har klubben angiveligt hævet sit bud på en afløser, og der skulle være tæt på enighed om et skifte.

Brøndby meldes tæt på Viborgs Lucas Lund.
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2022.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Brøndby IF mangler en ny målmand.

Klubbens normale førstevalg Mads Hermansen er nemlig blevet solgt til Leicester City, og der har siden været to målmænd i kikkerten på Vestegnen.

Nu har Brøndby angiveligt valgt at hæve buddet betragteligt på klubbens førsteprioritet som afløser mellem stængerne. Det skriver BT.

Både Lucas Lund i Viborg FF og norske Odd Grenlands Leopold Wahlstedt har været på Brøndbys liste over målmænd, som klubben var interesseret i at hente. Sidstnævnte skulle klubben være i konkurrence med AGF om at hente. Det kan du læse mere om herunder.

Rivaler på og udenfor banen: AGF vil kapre BIF-transfer

Men nu forlyder det altså, at Brøndby har valgt at byde højere på sin førsteprioritet – Lucas Lund.

Brøndby skulle onsdag have budt otte millioner kroner for den 23-årige Viborg-målmand. Ifølge mediet skulle det bud nu være øget med fire millioner – så altså 12 millioner. Derudover skulle diverse bonusser bringe handlen op på 17 millioner.

Det skulle Viborg være bedre stemt overfor, og Lucas Lund meldes også meget varm på skiftet, selvom han er glad i den jyske domkirkeby. Et skifte er meget tæt på nu, lyder det.

Herunder kan du se Brøndbys 10 bedste mål fra den forgange sæson:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P