Mål og Highlights: Se Cho blive matchvinder i sin FCM-debut, efter Hvidovre muligvis blev snydt for straffe

Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og Hvidovre bød både på VAR-drama og debutmål. Se mål og highlights i artiklen.

Cho Gue-sung blev matchvinder i sin FC Midtjylland-debut, da Hvidovre blev besejret med 1-0.

Efter Gustav Isaksen brændte et straffespark efter et VAR-tjek efter 40 minutter, kom Cho sin angrebskollega til undsætning, da han stangede et indlæg i mål efter 56 minutter-

I kampens slutfase bed Hvidovre fra sig, og det resulterede næsten i en scoring efter 79 minutter. Nicolai Geertsen blev dog revet omkuld i feltet, og selvom hans trøje efterfølgende var revet i stykker, blev det ikke takseret til et straffespark af kampens dommer eller VAR-dommeren.

FC Midtjylland 0-0 Hvidovre (Isaksen brænder straffe, 40′)

FC Midtjylland 1-0 Hvidovre (Cho Gue-sung, 56′)

FC Midtjylland 1-0 Hvidovre (muligt straffespark til Hvidovre, 79′)